Home | CEO's Profile | Services | IslamabaD | Gallery | Reservation | Guest BooK | Map | Contact Us | SiteMap

Download Flash PlayeR

 

Home Services Gallery ReservatioN Directions Contact Us IslamabaD About Us Guest Book (TripAdvisoR) Menu
BecoMe NewCapeGrace's faN todaY
Follow us on TwitterNCG's YouTube Channel
Make Online ReservatioN Make Online Reservation or Contact KariM Meghji for queries (+92-300-5252232)Secured WIFI on FiberOptic Media all over the premises

 

Nieuwe Cape Grace***Huis van Comfort

Nieuwe Cape Grace Guest House, een huis van comfort, gunstig gelegen in Sector F-6 van Islamabad biedt comfort en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Slechts enkele minuten rijden van het populaire Jinnah Super, Super markt en Blauwe Ruimte (het zakelijke district van Islamabad), Nieuw Cape Grace wordt beschouwd als een van de elegante pensions van de stad biedt comfort en luxe op hetzelfde moment. Kamers in New Cape Grace zijn onderverdeeld in comfortabele een-, twee, onderling verbonden, Mini Suite en Executive Suite kamers.

 

  Share Bookmark and Share

Met trots delen met onze boarders dat NewCapeGrace heeft gewonnen de Top (# 1) positie onder Pensions en Hotels in Islamabad Pakistan op Trip AdvisoR Ranking schaal. Samen met dat, NewCapeGrace heeft ook tal van Facebook fans die genieten van de gewaardeerde diensten die op de inrichting.

 

Alle kamers van ontvangst van een aantal faciliteiten die zijn ontworpen om te voldoen aan de smaak en de eisen van alle soorten gasten. Toegevoegd aan al deze zijn gediversifieerd in-room-diensten, die de belangrijkste attractie van het hotel.

Nieuw Cape Grace Pension Islamabad is een professionele groep van het personeel, altijd in dienst met een zoete glimlach op hun gezicht. Het is de toegewijde service en de ideale ligging van het pension, dat maakt het een van de meest favoriete pensions in Islamabad.

Ons pand is bedekt met een bewaker rond de klok voor de veiligheid en gemoedsrust.

Voor meer informatie en online reserveren, bezoek ons op het web

Contactpersoon: de heer Karim Meghji.

Routebeschrijving: Gelegen aan de ventweg van de 7th Avenue. De weg die goest rechtdoor richting Daman-e-Koh en Japenese Park. H # 8 op de belangrijkste dienst weg met een geel teken boord te zeggen "NewCapeGrace Guest House"
Read translated information about New Cape Grace Guest House in Dutch Nieuwe Cape Grace Guest House - Verdere informatie in het Nederlands

 

 


Copyrightę2008-2014 NewCapeGrace.Alle rechten voorbehouden.Ontworpen door WebTeam